Зловеща мистерия в село Куцина  Изчезнало преди 35 години дете

...
Зловеща мистерия в село Куцина  Изчезнало преди 35 години дете
Коментари Харесай

Ванга е предсказала какво ще се случи тези дни

Зловеща тайнственост в село Куцина 
Изчезнало преди 35 години дете би трябвало да се появи 

Предсказание на огромната пророчица Ванга би трябвало да се сбъдне всеки миг. Местните от великотърновското село Куцина все по-трескаво приказват за една тайнственост отпреди 35 години, която чакат да се позволи. В основата е изчезнало дете, за което тогава баба Ванга предсказва, че ще се разбере истината, само че след доста години. Повече от три десетилетия фамилията на безследно изгубения Марин живеят в злокобно незнание, само че ги крепят думите на пророчицата. С всяка минала година разискват с все по-голяма вяра, че моментът на истината е все по-близо.

Броени седмици преди шестия си рожден ден Марин изчезва безследно. Детето в никакъв случай не съумява да прекрачи учебният предел, държан за ръка от майка си, или да получи мъдри препоръки от татко си.

Денят е 2 август 1987 година 5-годишният тогава Марин пропътува повече от 200 км от град Мадан до село Куцина дружно с родителите си, с цел да отиде на посетители на вуйна си и дядо си. Планът е да постоят няколко дни и по-късно всички дружно да отидат на море. Малкият Маринчо е изтощен от пътя и ляга да си почине за малко с майка си. Детето е първият и остава единствен наследник на Емилия и Георги Маринови. Гледан е с доста обич и грижи от цялото семейство. Когато се разсънва, открива подранил подарък за рождения си ден, а точно прелестно синьо колело, украсено с алена панделка на кормилото. Като всеки хлапак Марин го сграбчва незабавно и излиза на открито да играе.

В тези години улиците в селото са цялостни с деца, по пейките пред къщите постоянно има хора, магазините са няколко, както и кафетата и сладкарниците. Радостното дете се прибира по обяд, с цел да хапне и да си вземе следобедния сън. Около 16 часа излиза още веднъж да върти педалите. Облечен е с оранжева тениска, червени панталонки и бели обувки.

След няколко часа майка му и вуйна му вземат решение да отидат до магазина и в това време да приберат детето. По пътя не го срещат, само че не се тормозят и отиват да си напазаруват. На връщане стартират да търсят Марин по-усилено, само че без резултат. След часове търсене от детето няма и диря. Неговите другари споделят, че Марин е бил с тях, само че не знаят накъде е тръгнал и за какво го няма. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР